De werkwijze van Matthijs Neven bestaat uit bouwkunst, bouwkunde en bouwen.

Bouwkunst

Ontwerp en verantwoording

Bureau Matthijs Neven kenmerkt zich door een sterke integratie van bouwkunst, bouwkunde en het daadwerkelijke bouwen. Het werkterrein strekt zich uit van schetsontwerp, via tekentafel tot de daadwerkelijke bouwplaats. Woon- en werkgenot staan daarbij centraal, niet alleen na, maar ook tijdens het bouwproces.

In samenspraak met de opdrachtgever wordt het schetsontwerp ontwikkeld en eventueel met een model op schaal verduidelijkt. Afhankelijk van het project worden hierbij inzichten gebruikt uit de meest moderne ontwerpstromingen of bewerkt naar een zienswijze uit het verleden.

IMG.png

We vertellen je graag meer over onze werkwijze en de mogelijkheden voor jouw project. Neem snel contact met ons op.

IMG_5497 2.jpeg

Bouwkunde

Constructie, detaillering en materiaalkeuze

De ontwerpwensen van opdrachtgever en architect worden vertaald naar bouwkundige en natuurlijk ook financiële mogelijkheden. Als het project dit vereist wordt gebruik gemaakt van stylistes of specialisten op het gebied van bouwfisica, akoestiek of bouwbegeleiding.

Er is een grote interactie tussen architect en opdrachtgever waar het de keuze van materialen betreft. Voorbeelden en dokumentatie van bouwkundige toepassingen helpen dit proces. De Procedure van het aanvragen van vergunningen, het opstellen van een bouwplan en het aanvragen van offertes bij diverse bouwbedrijven wordt begeleid.

Bouwen

Procesgang, planning, kwaliteit- en kostenbeheersing

In deze fase is Bureau Matthijs Neven het centrale aanspreekpunt voor de uitvoerende bedrijven, de toeleveranciers, overheden en andere partijen. Dat biedt de garantie voor de opdrachtgever dat de uitvoering van het werk volgens de afgesproken wijze, binnen de gewenste tijdspanne en binnen de financiële afspraken, wordt gerealiseerd.

Zijaanzicht.jpeg

Laten we samenwerken

We zijn altijd op zoek naar nieuwe kansen en werken graag omgeving Randstad. Bij interesse neem dan gerust contact op en we zullen spoedig contact met je opnemen voor het starten van een prettige samenwerking.Bureau architecten register: 4.890123.224


matthijsneven.nl © 2022 | Alle rechten voorbehouden.